Uğur'dar Edremit belediyesine ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'yı ziyaret etti. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunulan ziyarette yürütülecek olan çalışmalar değerlendirildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 22 Aralık 2014 - Pazartesi 17:33
Güncelleme: 22 Aralık 2014 17:33
Uğur

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’yı ziyaret etti. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunulan ziyarette yürütülecek olan çalışmalar değerlendirildi.
Geç saatlerde olmasına rağmen Edremit Belediyesi’ne gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve beraberindekiler, Başkan Saka ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur’a Edremit’te hayata geçirmek istedikleri çalışmalarla ilgili bilgi verip, projeler ve taslaklar üzerinde birlikte değerlendirme yaptılar.
Saka, vatandaşa daha iyi, daha güzel hizmet sunabilmek için Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyon içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’da, Balıkesir’i bir bütün olarak değerlendirdiklerini belirterek, öncelikli ihtiyaçlardan başlayarak tüm ilçelere belirlenen program dahilin de hizmet götürmeye başladıklarını söyledi.
Ziyarette Edremit Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ertaş, Mehmet Zeki Fidandal, BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta, AK Parti Edremit İlçe Başkanı İsmail Doğdu ile AK Parti Edremit İlçe eski Başkanı Özkan Kostak’ta hazır bulundu.

  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.4 ° / 12.2 ° false
1

100 yaşındaki hayırsever Hacı Ahmet Gemici

2

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

3

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

4

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

5

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

6

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

7

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI